Huren

Bezichtigen en huren:

Aan de hand van uw wensenpakket, maakt uw Direct huren makelaar b.v. in uw zoekregio een uitgebreide selectie van huurwoningen. Indien gewenst zal uw Direct huren makelaar ook kijken naar woningen in onze vastgoedportefeuille die op korte termijn vrij komen en momenteel niet op www.directhurenmakelaar.nl gepresenteerd worden.

Stap 1:

Door middel van een kosteloze inschrijving brengt u het kantoor in Direct huren makelaar b.v. uw zoekregio op de hoogte van u gehele pakket van eisen en wensen. U kunt eenvoudig op onze website bekijken welke objecten mogelijk geschikt zijn voor u maar u dient ingeschreven te staan om te kunnen bezichtigen.

Stap 2:

Na het maken van de selectie gaat u samen met de makelaar bezichtigen. U kan dan de huurcondities en het opleveringsniveau doornemen en bekijken. Dit is voor u een belangrijk moment om vragen te stellen.

Stap 3:

Nadat u een keuze heeft gemaakt zal de Direct huren makelaar b.v. u voordragen bij de verhuurder van het object.
De makelaar zal u vragen om inkomensgegevens aan te leveren. Indien er tot wilsovereenstemming gekomen kan worden zal de huurovereenkomsten op worden gemaakt die u, na uitleg, vragen en antwoorden kunt ondertekenen.

Kosten:

Indien u wenst te bezichtigen dan dient u in te schrijven bij het betreffende Direct huren makelaar b.v. kantoor.
De inschrijving en de bezichtigingen van het huuraanbod zijn geheel kosteloos en zonder enige verplichting.
Echter indien u een huurovereenkomst aangaat met een verhuurder moet u rekening houden met contract- en administratiekosten te vermeerderen met BTW.

Na uw inschrijving vraagt de makelaar u de navolgende bescheiden te overleggen. Verhuurders zullen gaan vragen naar uw inkomenssituatie.
U dient samen met de makelaar een dossier te maken, zodat u op de juiste manier bij verhuurders kan worden voorgesteld.

Voor particulieren:

· Geldig legitimatiebewijs.
· 2 recente salarisstroken en/of een arbeidscontract.

Voor zelfstandig ondernemers:

· Recente IB-aangifte.
· Recent uittreksel KVK met geldig legitimatie bewijs van de handtekeningbevoegden van de betreffende onderneming.

Afspraak maken